Karavan i s terasou a zapřažený za "Oktávku" - že to nejde?

Vložil: jezdite cz v 00:00:00 Kategorie: Technologie

Bře21

 

Dovolená s karavanem má i u nás dlouhodobě poměrně vysoké procento svých zastánců, přičemž každý z nich by dozajista ocenil, kdyby jeho karavan vypadal lépe, poskytnul více prostoru, a přitom se nechal táhnout za obyčejnou Octavií. Pokud do této skupiny patříte i vy, určitě vás bude zajímat nejnovější počin novozélandského designového studia W2.

Jejich projekt Romotow byl inspirován vzhledem současných flashdisků, který byl ovšem využit tak, aby při kempování poskytoval dalších téměř 50% kryté obytné plochy. Kromě toho je karavan vybaven také aktivními brzdami, automatickým sklápěním nohou/schůdků, a dokonce i parkovací kamerou. Navzdory tomu, že si v Romotow našla své místo i kuchyně a koupelna, díky konstrukci z lehčených materiálů může být zapřažen za většinu vozů střední i nižší střední třídy.


Celý projekt je v současnosti ve fázi testování prototypu, ale dle vyjádření studia W2 budou první kusy připravené k prodeji už v průběhu roku 2015. Uvážíme-li však jejich výbavu, stejně tak jako atraktivní vzezření, můžeme si být takřka jisti, že si jej v kempu nespleteme.

Zpět na seznam článků

Ico_linkTrvalý odkaz

Kategorie Odkazy