Jak si představuje Liegenfelter Camaro 2010

Vložil: David Švejda v 00:00:00 Kategorie: Tuning

Kvě1

 

Už si ani nevzpomínám, kdy jsem narazil na obrázky tohoto automobilu, který ještě ani nevešel do série, v jeho základní verzi. Bude to asi tím, že spousta lidí ví, jak ho udělat dravějším a více sexy.

Hlavním záměrem inženýrů v Liegenfelter, bylo nekompromisní vylepšení motoru, které začíná na 550 koňovém výkonu s pomocí supersilného kompresoru a končí na 800 koňovém nastavení, u kterého nechybí dvojité turbo na 7.0L LS7 motoru s vnitřním chlazení. Pokud takto zahýbete s výkonem, tak jistě budete potřebovat zahýbat i s jinými věcmi, jako jsou např. mnohem větší kola a pneumatiky, než v základu,také standartní brzdy byly vyměněny za keramické, svody výfukových plynů byly nahrazeny 304 nerezovou ocelí a zakončeny čtveřicí koncovek a individuálním nastavení podvozku nemluvě.

Ve druhé řadě prošlo nové Camaro změnou Body kitu, který zahrnuje kompletně jinou sadu spojlerů, podtrhujících sílu stáda splašených koní pod kapotou. Na první pohled můžeme s jistotou říci, že na silnici bude budit veliký respekt.

Zpět na seznam článků

Ico_linkTrvalý odkaz

Kategorie Odkazy