Gymkhana 0.2 – bez peněz neznamená bez legrace

Vložil: Clark Kent v 21:00:09 Kategorie: Jiné

Říj16

 

Všichni do jednoho známe tu neuvěřitelnou spoustu ještě neuvěřitelnějších videií s lidmi jako jsou Ken Block a Travis Pastrana. Za každým jedním z nich však stojí rozsáhlý podpůrný team, spousta sponzorů, a hlavně balík peněz. Napadlo vás ale někdy, jestli by se tohle všechno nedalo udělat i podstatně jednoduššeji?

Právě tak se rozhodl uvažovat Etienne Guerra spolu se svými známými, při vytváření videoodpověďi právě na Ken Blockovy vyhlášené kousky. Při natáčení využili jen obyčejný Ford Fiesta třetí generace o výkonu něco málo přes padesát koňských sil, starý tovární areál, několik zářivek a dejme tomu docela solidní kameru. Uvážime-li stav nijak neupravené stařičké Fiesty, je nám asi všem jasné, že nás nečeká pokus o překonání světového rekordu ve skoku do dálky, to ale rozhodně neznamená, že bychom se němeli na co dívat.

Guerra si pro nás sice nenachystal žádnou jízdu po dvou kolech nebo blbnutí v U-rampě, ale jeho schopnost precizní, a přesto (na poměry vozu) ďábelské jízdy je obdivuhodná. Pokud si k tomu připočteme povedený střih a zpomalené detaily, tak výsledné video rozhodně stojí za shlédnutí. 

Zpět na seznam článků

Ico_linkTrvalý odkaz

Kategorie Odkazy