Ferrari F12 Berlinetta v kabátku od Mansory

Vložil: jezdite cz v 00:00:00 Kategorie: Tuning

Kvě27

 

Tuningový salon Mansory má na svědomí pěknou řádku upravených automobilů, přičemž většina z nich spadá jak do kategorie sportovních, tak i navýsost luxusních vozů. Jejich projekty zahrnují automobily jako Bugatti Veyron, Mercedes-Benz SLR AMG, Lamborghini Aventador nebo celou řadu modelů Bentley. Co je ovšem stejné pro všechny z nich, je extravagance.

Mansory Stallone sice nedisponuje karoserií z obnaženého karbonu, dokonce není ani růžové nebo pozlacené, zato ale dostalo do vínku mohutný profilovaný přední nárazník, kterému sekunduje snad ještě výrazněji tvarovaná kapota. V obdobném duchu se nesou i obě dvojice světel, kterým dává vyniknout neobvyklý bíločerný lak karoserie. Úprav se dostalo také šestilitrovému vidlicovému dvanáctiválci, který je díky přemapované řídící jednotce a novému výfukovému potrubí vybaven 775 koňskými silami a 725 Newtonmetry točivého momentu.



Celkový dojem dovrší unikátní jednadvacetipalcová kola na přední nápravě, a ještě o jeden palec větší kola na hnané zadní nápravě. Výslednou cenu Mansory neuvedlo, ale je na místě očekávat, že bez větších problémů zdvojnásobí standardní cenovku původního Ferrari F12 Berlinetta, které začíná na sedmi a půl milionech korun.

Zpět na seznam článků

Ico_linkTrvalý odkaz

Kategorie Odkazy