Citroen DS3 Racing – žij rychle, umři mladý

Vložil: Clark Kent v 14:06:29 Kategorie: Novinky

Únr20

 

Řada DS francouzské automobilky Citroen, má poměrně slušnou tradici, konec konců jedním z takových vozů jezdil přece i sám Fantomas. Dnes se podíváme na sportovní verzi nové DS trojky.

DS3 Racing je menší třídveřový hatchback, který dává už na první pohled znát, že není jen tak ledajaké auto. Šedá metalíza karoserie je kombinována se svítivě oranžovými prvky v podobě velice povedených kol, zrcátek mřížky v přední masce a jak je poslední dobou zvykem, tak i střechy. Pokud se podíváme do interiéru, najdeme tu nové sportovní sedačky, doplněné spoustou karbonu (těžko říct jestli pravého nebo ne) a palubní desku, která je opět nalakována v odstínu oranžové. DS trojka ale nemá přídomek Racing jen kvůli novému laku, změny se odehrály samozřejmě i pod kapotou. Čtyřválec o objemu 1,6 litru byl nabuzen na výkon rovných dvou set koní, přibyly lepší brzdy a podvozek si sednul o něco blíže k silnici.

Výkonem se sice o žádný závodní speciál nejedná, ale pro někoho, kdo má rád svižnou jízdu a mladistvý sportovní vzhled, může být Citroen DS 3 Racing tím pravým. Teď už záleží jen na ceně, kterou si automobilka za vůz řekne.

 

Zpět na seznam článků

Ico_linkTrvalý odkaz

Kategorie Odkazy