Chystá se snad Škoda Rapid RS?

Vložil: jezdite cz v 00:00:00 Kategorie: Tuning

Kvě22

 

Každoroční tuningový sraz u Wörthersee platí za oficiální příležitost pro evropské automobilky, převážně však koncern Volkswagen, pro představení dravých alternací svých jinak standardních automobilů. Klasickým návštěvníkem jsou speciální edice Volkswagenu Golf GTI, letos se ovšem dostalo i na novou Škodu Rapid.

Škoda sice doposud odmítala výrobu Rapidu ve verzi RS, ale na sraz ve Wörthersee jej přece jen vybavila nezbytným drsňáckým packetem. Jeho součástí jsou dvoubarevný lak, širší lemy blatníků, sportovní nárazníky a výrazné koncovký výfuků. V interiéru pak najdeme anatomické sedačky, sportovní volant, a dokonce i podsvětlené prahové lišty.



Pohon vozu má stále na starosti nejvýkonnější sériový agregát, tedy přeplňovaný benzinový čtyřválec o výkonu 121 koňských sil, doplněný o automatickou převodovku. Nejedná se tak o žádného trhače asfaltu, ale pokud bude koncept dostatečně dobře přijat veřejností, je možné, že se uvnitř automobilky znovu rozhoří debaty o případné existenci Škody Rapid RS.

Zpět na seznam článků

Ico_linkTrvalý odkaz

Kategorie Odkazy