Bugatti Veyron od Mansory

Vložil: Clark Kent v 22:09:21 Kategorie: Tuning

Srp6

 

Na světě existuje jen jedna společnost schopná přetvořit mnohamiliónová auta tak, jak si žádají ti nejextravagantnější zákazníci. Mansory.

 

Mansory stojí již za celou řadou kontroverzních projektů, ve kterých většinou hrají prim luxusní materiály a někdy až přespříliš nepřehlédnutelný zevnějšek. Ani tento jejich projekt se nevyhýbá zajetým kolejím, a tak jsou jeho hlavními aktéry Bugatti Veyron, zlato a opravdová spousta karbonu. Většina tohoto uhlíkového kompozitu skončila na karoserii, kde kompletně nahradila původní panely, ale aby to nebylo tak laciné, jsou v něm ještě přimíchána měděná vlákna. Spolu s tím vším se na voze našlo ještě místo pro slušnou porci zlata, kterou najdeme na přední masce, kolech, zpětných zrcátkách a dveřích. Je samozřejmé, že takovému vnějšku musí odpovídat i interiér, tudíž v něm najdeme vesměs podobné úpravy, jako na karoserii.

 

Upravený Veyron bezpochyby skvěle zapadne do portfolia společnosti Mansory, nabízí rychlost, jedinečnost, luxus a nezapomenutelný design. Škoda jen, že to všechno je ve finále tak strašně nevkusné.

 

Zpět na seznam článků

Ico_linkTrvalý odkaz

Kategorie Odkazy