Acura MDX SHIELD aka batmobil pro partu Tonyho Starka

Vložil: Clark Kent v 13:32:03 Kategorie: Jiné

Dub8

 

Společnosti Marvel Comics se v posledních několika letech podařilo úspěšně zaútočit na filmovou scénu se svým Iron Manem, Kapitánem Amerikou a Thorem. V současnosti se však do kin chystá zatím ta vůbec největší pecka ze všech, The Avengers, a kromě tvrďáckých superhrdinů v ní na nás budou čekat i jejich neméně tvrďácká vozítka.

Automobilkou, která s Marvelem podepsala smlouvu o dodání vozů, byla Acura, luxusní japonská odnož automobilky Honda, a nutno podotknout, že se svou část na filmu rozhodla udělat opravdu pořádně. Pro Tonyho Starka aka Iron Mana, si připravila futuristický roadster odvozený od modelu NSX a pro agenturu SHIELD, za kterou bude celá marvelovská superparta kopat, vytvořila speciální derivát SUV MDX. Budeme-li se držet filmových informací, čeká na v obou vozech nás titanový motor poháněný Palladiem, devítistupňová převodovka, diamantovo-křemičité brzdy, repulsorový kanon, a to všechno zabaleno do slušivého neprůstřelného kabátku.


V případě drsňáckého MDX na nás v kufru ještě nádavkem čeká létající dron a spekuluje se dokonce i o maskovacím zařízení. S čím vším se nakonec Acura ve filmu vytasí, nebudeme vědět tak docela jistě až do květnové premiéry, ale už teď jsou vpovzdálí slyšet zvony ohlašující konec éry batmobilů.

Zpět na seznam článků

Ico_linkTrvalý odkaz

Kategorie Odkazy