600 plastových metrů aka královna všech autodráh

Vložil: Clark Kent v 23:11:03 Kategorie: Jiné

Říj20

 

Nuda může být hrozná věc, ale čas od času se stane, že nás naopak dovede někam, kam bychom se s minimem volného času nedostali. Někdo začne sportovat, někdo si pořídí ameriku z šedesátých, a někdo, někdo si zkrátka začne hrát.

Tvůrce tohoto skvostu měl k dispozici jeden pořádně veliký rodinný dům, který od půdy až po přízemí zaplnil klasickou dráhou Hot Wheels, vybavenou hromadou zrychlovacích boosterů, loopingů, skoků a spousty dalších bláznivin. Skončit u domovních dveří mu však očividně přišlo příliš málo, a tak se svým projektem pokračoval i po příjezdové cestě, chodníku, střihnul si kaskadérský přeskok u bazeénu, a nakonec se paralelně vrátil zpátky, přičemž ho na cestě do horního patra domu nezastavily ani pořádně vysoké schody.


U nahraného videa se sice skoro okamžitě začaly objevovat dohady o tom, zda je doopravdy takové, za jaké ho autor vydává, nebo zda bylo natočené na více částí. My samozřejmě doufáme, že o žádný trik nejde, ale koneckonců i v případě, že by tomu tak bylo, zaloužilo by si video uznání alespoň za solidní triky a za nápad samotný.

Zpět na seznam článků

Ico_linkTrvalý odkaz

Kategorie Odkazy