Traxxas XO-1 – už víte, co chcete pod stromeček :)

Vložil: Clark Kent v 22:35:25 Kategorie: Jiné

Pro1

 

Kdybychom si dali za úkol najít ten nejoblíbenější vánoční dárek (a vynechali bychom lásku, přátelství a celosvětový mír), bezpochyby by se autíčko na dálkové ovládání dostalo do toho nejužšího výběru. Jsem si ale stoprocentně jistý, že o takovémhle modelu se vám ještě ani nezdálo.

Ačkoliv výrobce varuje před případnými zraněními a auto inzeruje jako záležitost pro experty, nejspíš by se nenašel nikdo, kdo by dokázal odolat pokušení v podobě odpoledne stráveného s ním na okruhu. Ptáte se proč na okruhu? Odpověď je jednoduchá, tohle autíčko nemá tachometr do sto šedesáti kilometrů za hodinu jen tak pro nic za nic. Pokud k tomu připočtete fakt, že z nuly na sto vypálí za 2,3 vteřiny, možná se i přestanete divit bezpečnostním varováním od výrobce.


Třešničkou na dortu je pak samotné dálkové ovládání, ke kterému je možné připojit iPhone nebo iPod touch, a získat tak informační panel, ne nepodobný displeji z Nissanu GT-R. Bohužel každá legrace něco stojí, a v tomhle případě vás nepřijde ani o cent méně než 1099,99$ - tedy skoro 21000 korun.

Zpět na seznam článků

Ico_linkTrvalý odkaz

Kategorie Odkazy