Dvanáct metrů odplaty - není radno hrát si s cizím autem :)

Vložil: Clark Kent v 21:11:54 Kategorie: Jiné

Led22

 

S tím, že není radno hrát si s cizím autem, přišel už před skoro dvaceti lety Vincent Vega z kultovního snímku Pulp Fiction. Dnes si však krásně ukážeme, jak tohle rčení funguje v praxi.

Místem dění se stalo blíže nepřiblížené město v Austrálii, kde se, nejspíše už nějakou chvíli, hašteřily dvě skupiny mladíků. Po té co ale jejich vzájemné neshody vyvrcholily sekerou v autě jednoho z nich, rozhodl se onen dotyčný mladík, že utratí své veškeré dosavadní úspory, za odplatu se vším všudy. Čtveřice najatých řemeslníků mu na zakázku vyrobila olbřímí dvanáctimetrovou sekeru, jejíž samotná hlava váží více než tunu. Potom už nezbývalo, než zrekvírovat nepřátelský Holden a sekeru na něj volným pádem pustit.


Nejpodstatnějším prvkem samozřejmě bylo nahrání celé popravy, která se tak živě přenášela prvotnímu sekerníkovi. Mohly by se samozřejmě nabízet dohady o pravosti celé akce, ale i kdyby to náhodou přece jen nafingované bylo, poprava sekerou o velikosti nákladního automobilu tu ještě vskutku nebyla.

Zpět na seznam článků

Ico_linkTrvalý odkaz

Kategorie Odkazy